AKUWAND

AKUWand

Wijnfles houders – Maak je eigen wijnwand!

Creëer een unieke presentatie voor uw wijncollectie

Onze Akuwand wijnhouders zijn een stijlvolle en praktische oplossing voor wijnopslag. Creëer een unieke presentatie voor uw wijncollectie met onze eenvoudig te installeren en onderhouden wijnhouders. Perfect voor thuisbar, wijnkelder of als cadeau voor wijnliefhebbers

Wijnfles houders – Maak je eigen wijnwand!

Wijn is een van de meest populaire dranken ter wereld en wordt vaak gedronken tijdens speciale gelegenheden of gewoon als een manier om te ontspannen na een drukke dag. Echter, het opslaan en presenteren van wijn kan een uitdaging zijn, vooral als u beperkt bent in de ruimte die u heeft. Gelukkig zijn er manieren om wijn op een stijlvolle en praktische manier te presenteren, zonder dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. Een van deze oplossingen zijn de Akuwand wijnhouders.

Wijnfles houders – Maak je eigen wijnwand!

kwaliteit is de basis

Onze wijnhouders zijn een set van zwarte haken die eenvoudig aan de muur kunnen worden bevestigd. Hiermee kunt u uw wijnflessen op een unieke manier weergeven, zonder dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. Of u nu een thuisbar of wijnkelder heeft, of gewoon een verzameling favoriete flessen in uw eetkamer of keuken wilt tonen, deze wijnhouders zijn de perfecte oplossing.

De wijnhouders zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn speciaal ontworpen om de flessen veilig en stevig te houden. De zwarte kleur en het eenvoudige ontwerp passen bij elke inrichting, waardoor ze een geweldig cadeau zijn voor wijnliefhebbers. Met onze wijnhouders kunt u uw wijnflessen eenvoudig uit het zicht opbergen, zonder dat u hoeft te werken met een wijnrek of een ander opbergsysteem. Dit maakt het ook makkelijk om de flessen snel te verplaatsen of uit te nemen voor gebruik.

neem een kijkje

Onze producten

Een van de grootste voordelen van wijnhouders is dat ze een stijlvolle en praktische oplossing zijn voor wijnopslag. In plaats van wijnrekken die veel ruimte in beslag nemen en vaak rommelig zijn, kunt u uw wijnflessen eenvoudig aan de muur ophangen. Hierdoor creëert u een unieke presentatie voor uw wijncollectie en bespaart u tegelijkertijd ruimte in uw keuken of wijnkelder.

Wijnhouders zijn ook een geweldige aanvulling op een thuisbar of wijnkelder. In plaats van wijnflessen op te bergen in een kast of op een plank, kunt u ze eenvoudig aan de muur ophangen. Hierdoor kunt u uw wijncollectie eenvoudg tonen en toch de ruimte in uw thuisbar of wijnkelder efficiënt gebruiken.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Wijnfles houders – Maak je eigen wijnwand!

Een unieke manier om uw wijnflessen te presenteren

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Een ander voordeel van wijnhouders is dat ze een unieke manier zijn om wijn te presenteren. In plaats van wijnflessen op een plank of in een kast te zetten, kunt u ze eenvoudig aan de muur ophangen. Hierdoor creëert u een unieke presentatie voor uw wijncollectie en maakt u een stijlvolle verklaring in uw huis.

Wijnhouders zijn ook een geweldig cadeau voor wijnliefhebbers. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of een andere gelegenheid, wijnhouders zijn een uniek en praktisch cadeau dat zowel stijlvol als functioneel is.

In samenwerking met onze Akuwand akoestische houten wandpanelen, kunt u een complete oplossing voor uw interieurontwerp creëren. Onze wijnhouders zijn een perfecte manier om uw wijncollectie te tonen en tegelijkertijd de akoestiek in de ruimte te verbeteren met onze houten wandpanelen.

Onze wijnhouders zijn gemakkelijk te installeren met de bijgeleverde schroeven en pluggen, en zijn voorzien van een antislip coating om te voorkomen dat uw flessen van de haak glijden. De prijs per set van 2 stuks is slechts 15 euro, een kleine investering voor een stijlvolle en praktische oplossing voor uw wijnopslag. Bestel nu onze wijnhouders en creëer een unieke en stijlvolle presentatie voor uw wijncollectie.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Wijnfles houders – Maak je eigen wijnwand!

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?