AKUWAND

Wandpanelen

Akupanel is de perfecte oplossing voor akoestische problemen in uw ruimte. Onze wandpanelen zijn gemaakt van houtvezel op MDF-basis, met een basislaag van PET-vilt van milieuvriendelijke bronnen. Bij Akuwand.nl verkopen we deze hoogwaardige akupanelen speciaal voor de Nederlandse markt.

Wandpanelen

Onze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en eenvoudig te installeren.

Wandpanelen

kwaliteit is de basis

Onze wandpanelen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. Wij geloven dat iedereen recht heeft op mooie wandpanelen, ongeacht hun budget. Hierdoor bieden wij onze wandpanelen aan tegen een lage prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Naast onze standaard wandpanelen, bieden wij ook maatwerk wandpanelen aan. Hierdoor kunt u wandpanelen laten maken die precies aansluiten op de afmetingen van uw ruimte. Hierdoor zijn er geen onnodige kieren of gaten meer te zien en zijn de wandpanelen een echte eyecatcher in uw interieur.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Daarnaast bieden wij ook led-verlichting aan die perfect aansluiten bij onze wandpanelen. Hierdoor kunt u uw wandpanelen nog beter laten uitkomen en creëert u een sfeervolle en gezellige ruimte. Onze led-verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en sterktes, zodat er altijd een geschikte verlichting te vinden is voor uw wandpanelen.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Wandpanelen
AKUWAND Wandpanelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Bij Akuwand.nl bent u aan het juiste adres voor wandpanelen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij bieden standaard wandpanelen, maatwerk wandpanelen en led-verlichting aan, zodat u alles in één keer kunt bestellen. Bekijk onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw wandpanelen bij Akuwand.nl.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Wandpanelen

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?