AKUWAND

AKUWand

Wandpanelen Hout
Wandpanelen Hout

Wandpanelen hout zijn een populaire oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in uw huis of kantoor. Bij Akuwand.nl bieden wij een breed scala aan wandpanelen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze wandpanelen zijn gemaakt van fijn hout en MDF, met een basislaag van PET Felt dat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen.

Wandpanelen Hout

Onze wandpanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren hout: Rustiek Walnoot eiken, Naturel Eiken en Antraciet Eiken. De wandpanelen zijn 280 cm hoog, zodat ze perfect passen in elke ruimte. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om wandpanelen op maat te laten maken, zodat ze perfect passen bij uw unieke interieur.

Wandpanelen Hout

kwaliteit is de basis

Naast onze wandpanelen, verkopen wij ook LED-verlichting die perfect passen bij de wandpanelen. De LED-verlichting is speciaal ontworpen om de panelen te accentueren en te versterken, waardoor uw kamer een warme en gezellige sfeer krijgt. De LED-verlichting is beschikbaar in verschillende kleuren en instellingen, zodat u de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Met Akuwand.nl kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit wandpanelen die er zijn. Onze wandpanelen zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden, waardoor u jarenlang plezier kunt hebben van uw aankoop. Bovendien bieden wij ook een uitstekende service en snelle levering.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Wandpanelen Hout
AKUWAND Wandpanelen Hout

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Als u op zoek bent naar wandpanelen hout van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dan bent u bij Akuwand.nl aan het juiste adres. Wij bieden een brede selectie aan wandpanelen in verschillende kleuren en maten, evenals LED-verlichting die perfect passen bij onze wandpanelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij helpen u graag bij het creëren van de perfecte akoestiek in uw huis of kantoor.

 

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Wandpanelen Hout

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?