AKUWAND

Lattenwand

Lattenwanden zijn een populaire oplossing voor geluidsoverlast in huizen en kantoren. Bij Akuwand.nl bieden wij hoogwaardige lattenwanden aan die gemaakt zijn van houtfineer op MDF. Onze lattenwanden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer effectief in het dempen van geluid

Lattenwand

Onze lattenwanden hebben een unieke constructie waarbij de basislaag bestaat uit PET-vilt dat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen. Dit zorgt ervoor dat onze lattenwanden niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Lattenwand

kwaliteit is de basis

Onze lattenwanden zijn perfect voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, kantoren en zelfs in openbare ruimtes zoals hotels en restaurants. Door de esthetische uitstraling en de hoge geluidsabsorptie-eigenschappen, zijn onze lattenwanden een geweldige toevoeging aan elke ruimte.

Bij Akuwand.nl bieden wij een brede selectie van lattenwanden aan, waaronder verschillende maten, kleuren en finishes. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte lattenwand voor uw specifieke behoeften en wensen.

neem een kijkje 

Onze producten

Onze lattenwanden zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden. Bovendien zijn ze duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Door onze lattenwanden te kiezen, kiest u voor een oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een mooiere, rustigere en duurzamere omgeving.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Lattenwand
AKUWAND Lattenwand

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Kijk voor meer informatie en onze volledige selectie van lattenwanden op akuwand.nl. Wij helpen u graag bij het creëren van een rustige en esthetische omgeving in uw huis of kantoor.”!

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Lattenwand

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?