AKUWAND

Houten Wandpaneel

Bent u op zoek naar een mooie en duurzame oplossing voor uw wanddecoratie? Dan zijn onze houten wandpanelen van akuwand.nl de perfecte keuze voor u. Onze wandpanelen zijn gemaakt van fijn houten fineer op MDF. De basislaag is gemaakt van PET Felt, dat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen. Hierdoor zijn onze wandpanelen niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam.

Houten Wandpaneel

Bij akuwand.nl bieden we onze wandpanelen aan in drie verschillende kleuren houten fineer: Rustiek Walnoot eiken, Naturel Eiken en Antraciet Eiken. Hierdoor is er altijd een wandpaneel dat perfect past bij uw interieur. Onze wandpanelen zijn 280 cm hoog, waardoor ze een grote wand in één keer kunnen bedekken. Hierdoor hoeft u geen grote wanden te verven of behangen, maar heeft u direct een prachtig resultaat.

Houten Wandpaneel

kwaliteit is de basis

Naast onze standaard wandpanelen bieden we ook de mogelijkheid om wandpanelen op maat te maken. Hierdoor kunt u de wandpanelen perfect aanpassen aan de afmetingen van uw wand. Hierdoor is het eindresultaat nog mooier en professioneler.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om led-verlichting in onze wandpanelen te integreren. Hierdoor kunt u de wandpanelen niet alleen gebruiken als decoratie, maar ook als verlichting. Hierdoor krijgt u een unieke en stijlvolle verlichting in uw interieur.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Houten Wandpaneel
AKUWAND Houten Wandpaneel

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Bij akuwand.nl bieden we een hoge kwaliteit wandpanelen aan tegen een scherpe prijs. Hierdoor hoeft u niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs. Onze wandpanelen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam en betaalbaar. Bekijk onze collectie op akuwand.nl en ontdek hoe mooi onze wandpanelen kunnen zijn in uw interieur.

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?