AKUWAND

Houten Panelen

Houten panelen zijn een prachtige manier om uw interieur een natuurlijke en warme uitstraling te geven. Bij Akuwand.nl bieden wij u een breed assortiment van hoogwaardige houten panelen die perfect zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Onze panelen zijn gemaakt van fijn hout op MDF, waardoor ze sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn.

Houten Panelen

Onze houten panelen zijn gemaakt van hout dat op een milieuvriendelijke manier is verwerkt. Hierdoor zijn onze panelen niet alleen mooi, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Onze panelen zijn ook gemaakt van een basislaag van PET-vilt, wat zorgt voor een akoestische oplossing. Hierdoor zijn onze panelen niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel.

Houten Panelen

kwaliteit is de basis

Onze houten panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen, waardoor er voor elk interieur een passende oplossing te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een Rustiek Walnoote look of een moderne uitstraling, wij hebben de perfecte houten panelen voor u.

Onze houten panelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen zowel op de muur als op het plafond worden bevestigd. Hierdoor zijn onze panelen flexibel inzetbaar en kunt u ze eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Onze panelen zijn ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor ze jarenlang meegaan.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Bij Akuwand.nl zijn we trots op onze hoogwaardige houten panelen en streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Onze panelen zijn gemaakt van de beste materialen en worden met de grootste zorg geproduceerd. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat onze panelen van de hoogste kwaliteit zijn.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Houten Panelen
AKUWAND Houten Panelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Als u op zoek bent naar houten panelen voor uw interieur, dan bent u bij Akuwand.nl aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige houten panelen die perfect zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Onze panelen zijn gemaakt van fijn hout op MDF, zijn milieuvriendelijk en zorgen voor een akoestische oplossing. Bekijk ons aanbod op akuwand.nl en ontdek hoe onze houten panelen uw interieur kunnen verfraaien.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Houten Panelen

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?