AKUWAND

Houten Panelen Muur

Als u op zoek bent naar houten panelen voor uw muur, dan bent u bij Akuwand.nl aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van acoustische wandpanelen op de Nederlandse markt. Onze panelen zijn gemaakt van fijn hout op MDF. De basis is gemaakt van PET-vilt, wat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen. Wij bieden een lage prijs, maar een zeer hoge kwaliteit.

Houten Panelen Muur

Onze panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren hout: Rustiek Walnoot eiken, Naturel eiken en Antraciet eiken. Deze kleuren zorgen voor een prachtige, natuurlijke uitstraling in uw woning of kantoor. Onze panelen zijn 260cm hoog, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een groot aantal ruimtes.

Houten Panelen Muur

kwaliteit is de basis

Maar wij bieden nog meer dan alleen houten panelen. Wij verkopen ook op maat gemaakte LED-verlichting die perfect bij onze panelen past. Zo kunt u uw muur nog meer laten opvallen met een fraai verlichtingsontwerp. Onze LED-verlichting is energiezuinig en duurzaam, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hoge energiekosten.

Onze panelen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg functioneel. De panelen zorgen voor een betere akoestiek in de ruimte, waardoor geluid beter wordt geabsorbeerd. Dit is bijvoorbeeld handig als u een kantoor of een woonkamer heeft waar veel geluid wordt gemaakt. De panelen helpen ook bij het verminderen van echo en galm, wat de ruimte aangenamer maakt om in te verblijven.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze panelen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Wij bieden ook installatie-instructies zodat u zelf de panelen kunt installeren. Als u liever gebruik maakt van onze professionele installatie-service, dan kunt u dit ook aanvragen. Wij zorgen ervoor dat uw panelen snel en efficiënt worden geïnstalleerd, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van de panelen.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Houten Panelen Muur
AKUWAND Houten Panelen Muur

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Ons bedrijf is trots op de hoge kwaliteit van onze producten en de uitstekende service die wij bieden. Wij geloven dat onze panelen een waardevolle toevoeging zijn aan elke ruimte en wij zijn ervan overtuigd!

 

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Houten Panelen Muur

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?