AKUWAND

AKUWand

Houten Lattenwand
Houten Lattenwand

Akuwand is de specialist in lattenwanden van hoge kwaliteit. Onze lattenwanden zijn gemaakt van fijn hout op MDF en de onderste laag is gemaakt van milieuvriendelijke PET-vilt. Onze lattenwanden zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel. Ze helpen bij het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte en creëren een rustige en comfortabele sfeer.

Houten Lattenwand

Onze lattenwanden zijn perfect voor gebruik in kantoren, vergaderruimtes, thuisbioscopen en zelfs in uw woonkamer. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke ruimte en stijl. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en duurzaam, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Houten Lattenwand

kwaliteit is de basis

Met Akuwand bent u verzekerd van een product van topkwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en onze lattenwanden worden met de grootste zorg vervaardigd. Bovendien bieden wij een uitstekende service en professioneel advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw ruimte.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Bekijk onze collectie lattenwanden op akuwand.nl en ontdek hoe onze producten uw ruimte kunnen verbeteren. Of neem contact met ons op voor professioneel advies of een offerte op maat. Akuwand, de specialist in lattenwanden van hoge kwaliteit.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Houten Lattenwand
AKUWAND Houten Lattenwand

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Kijk voor meer informatie en onze volledige selectie van lattenwanden op akuwand.nl. Wij helpen u graag bij het creëren van een rustige en esthetische omgeving in uw huis of kantoor.”!

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Houten Lattenwand

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?