AKUWAND

Aanbieding!

Rustiek Walnoot Eiken Akuwand – 260cm x 52cm – 3 zijdig fineer

(2 klantbeoordelingen)

Onze akoestische panelen in Rustiek Walnoot eiken zijn ideaal wanneer je last hebt van geluidsoverlast of een ruimte meer wil dempen. De panelen van Akuwand  zijn gemaakt van hoogwaardige hout, wat ervoor zorgt dat het geluid perfect wordt geabsorbeerd en gedempt. Naast het feit dat de akoestische wandpanelen ervoor zorgen dat de ruimte waar u ze ophangt beter gedempt is, geeft het uw kamer ook een aparte sfeer, namelijk Rustiek Walnoot, natuurlijk maar daarnaast ook luxe.

Uitverkocht

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €50,00.

Akoestische houten wandpanelen van Akuwand

Hoge Kwaliteit Akupanels. Betaalbaar.

Wij begrijpen dat u snel wilt genieten van uw nieuwe akoestische oplossing. Daarom werken we samen met een gespecialiseerde transporteur voor lange pakketten om uw houten wandpanelen binnen een week bij u af te leveren. Kies voor Akuwand.nl en ervaar onze snelle service en kwalitatieve producten!

Bij Akuwand.nl zijn we trots op ons duurzame beleid. Daarom gebruiken we uitsluitend FSC-gecertificeerd hout voor onze akoestische houten wandpanelen. Zo dragen we bij aan verantwoord bosbeheer en een groenere toekomst.

Ontdek onze hoogwaardige houten wandpanelen met een indrukwekkende NRC-waarde van 0,69! Dit betekent dat maar liefst 69% van het geluid dat onze Akupanels bereikt, wordt geabsorbeerd en niet terug de ruimte in kaatst. Ervaar nu het verschil met onze akoestische oplossingen!

De panelen die wij verkopen zijn voorzien van een prachtige Rustiek Walnoot eiken finish die een warme en natuurlijke uitstraling geeft aan elke ruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, mocht u dat ook willen doen. U kunt ze dus makkelijk naar een andere ruimte verplaatsen, mocht u bijvoorbeeld gaan verhuizen of ze op een andere manier willen gaan gebruiken.

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor geluidsoverlast in uw thuisbioscoop, studeerkamer of zakelijke omgeving, onze akoestische panelen in Rustiek Walnoot eiken zijn de ideale keuze. Probeer ze vandaag nog uit en ervaar het verschil zelf.

Rustiek Walnoot Eiken Akupanel - voor de juiste sfeer!

Onze akoestische houten wandpanelen, zijn vervaardigd uit duurzaam eikenhout, dat uitstekend bestand is tegen slijtage en vlekken. Rustiek Walnoot eiken onderscheidt zich van andere eikensoorten door zijn unieke eigenschappen en karakter.

Kenmerkend voor Rustiek Walnoot eiken in onze Akupanelen zijn de kleurvariaties, de houtnerven en de aanwezigheid van kwasten. In tegenstelling tot andere eikensoorten, die vaak "foutvrij" worden geproduceerd, behoudt Rustiek Walnoot eiken zijn natuurlijke karaktereigenschappen. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling waar veel mensen dol op zijn. Kies voor onze akoestische oplossingen en voeg een vleugje Rustiek Walnoote charme toe aan uw ruimte!

Akupanel op Kantoor

Onze akoestische houten wandpanelen om de kleur Rustiek Walnoot eiken zien we veel terug in en horeca. Ze geven een minimalistische en warme uitstraling aan iedere ruimte waar ze geplaatst worden. De mogelijkheden zijn absoluut eindeloos!

Akupanel in Huis

Een prachtige luxe lattenwand, die maak je met Rustiek Walnoot eiken akupanels! Als hoofdbord, in de woonkamer of juist in je werkkamer. Er zijn geen slechte keuzes!

 

Rustiek Walnoot Eiken Akuwand – 260cm x 52cm – 3 zijdig fineer

Onze Rustiek Walnoot eiken Akupanelen zijn ontworpen voor een lange levensduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud of vervanging. Deze panelen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek, zodat ze er altijd als nieuw uitzien. Bij de akoestische panelen van Akuwand is verder geen onderhoud nodig. 

Rustiek Walnoot eiken biedt een stijlvolle en duurzame akoestische oplossing en Akupanelen die bijdragen aan het comfort en de sfeer van elke ruimte. Zorg voor een optimale geluidsisolatie in uw ruimte met de kwaliteitsproducten van Akuwand.

Rustiek Walnoot Eiken - Akupanel

Op zoek naar inspiratie? Ontdek talloze schitterende toepassingen voor onze akoestische houten wandpanelen in de kleur Rustiek Walnoot Eiken. De mogelijkheden met deze wandpanelen zijn eindeloos! Ze zijn kamerhoog, met een afmeting van 280 cm, en eenvoudig te installeren!

Luxe Uitstraling

Transformeer uw ruimte direct met een Naturele uitstraling en verbeter tegelijkertijd de akoestiek. Onze Akuwand panelen zijn speciaal ontworpen om de akoestische demping in een ruimte te optimaliseren.

Kamerhoog!

Geen zin om te concessies te doen? Neem dn onze Akuwand panelen. Die hebben direct de juiste hoogte van 260cm!

Stukje de diepte in

Technische Specificaties!

Natuurlijk, ze zijn prachtig! De Akoestische wandpanelen. Met het plaatsen van deze wandpanelen tover je iedere ruimte direct om in een sfeervolle ruimte. Je ziet en voelt direct verschil. Maar hoor je het verschil ook? De termen rondom akoestiek zijn voor veel mensen nieuw, en technische geluidsrapporten zeggen de meeste niet zo veel. Waar de techniek samenvattend op neerkomt, is dat geluid weerkaatst. Tenzij deze weerkaatsing wordt gedempt door het oppervlakte waarmee deze in aanraking komt. Een goed akoestisch paneel is gemaakt van een materiaal dat het weerkaatsen van dit geluid voorkomt. Dit noemen we, een NRC waarde. Dit wordt uitgedrukt in procenten. De NRC waarde is 0,69. Dit wil zeggen, dat 69% van het geluid dat in aanraking komt met ons houten wandpaneel, niet meer terugkaatst. Er zijn op dit moment geen optisch mooie producten beschikbaar met een hogere waarde!

Onze Kleuren Akupanels:

Sale op onze wandpanelen

tijdelijk slechts €99 euro!

Kom je er zelf niet voor 100% uit?

Heb je niet de juiste materialen, of kom je er niet uit met montage. Neem dan contact met ons op dan denken we graag met u mee naar de mogelijkheden!

2 reviews for Rustiek Walnoot Eiken Akuwand – 260cm x 52cm - 3 zijdig fineer

  1. Jorgo Lialiangas

    Heel fijn geholpen bij het maken van onze keuze. De kwaliteit is geweldig en de levering was vlot en goed.

  2. Kasper

    Aanrader!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

6 + 11 =

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?