AKUWAND

Aanbieding!

Naturel Eiken Akuwand – 260cm x 52cm – 3 zijdig fineer

(2 klantbeoordelingen)

Onze akoestische panelen in Naturel eiken zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zorgen deze panelen ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd en gedempt, zodat u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving. Of dit nou uw huis, kantoor of een andere ruimte is.

De panelen zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur dankzij hun elegante Naturel eiken finish. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat u ze ook kunt verplaatsen als u denkt dat dit nodig is.

Binnen 1 week geleverd

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €50,00.

Akoestische wandpanelen van Akuwand

Hoge Kwaliteit. Betaalbaar.

We leveren de panelen met een speciale transporteur voor lange pakketten binnen een week!

Al het hout dat we gebruiken voor onze akoestische houten wandpanelen zijn van FSC gecertificeerd hout.

Onze Houten wandpanelen hebben een NRC waarde van 0,69. Dit wil zeggen dat 69% vcan het geluid dat in aanraking komt met onze wandpanelen niet terugkaatst de ruimte in!

Eigenlijk zijn de panelen op veel verschillende manieren te gebruiken. Je kan ze plaatsen in je woonkamer, een studeerkamer, een thuisbioscoop of een andere ruimte waar u meer rust wil ervaren.

De akoestische wandpanelen van Akuwand in Naturel eiken zijn ontworpen om het geluid in elke ruimte te absorberen en te dempen, zodat u kunt genieten van een rustige omgeving. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig eiken en hebben een elegante Naturel eiken finish die past bij elk interieur.

Naast het feit dat ze dus helpen bij het creëren van meer rust, kan het ook een fantastische decoratie voor in uw huis. Met het toevoegen van zo’n paneel geeft het uw huis een ander soort uitstraling, wat in veel huizen mooi kan staan.

Daarnaast zijn onze akoestische panelen niet alleen effectief in het absorberen en dempen van geluid, ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en vlekken, wat betekent dat u jarenlang van de akoestische panelen van Akuwand kunt genieten.  U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onderhoud of vervanging.

Kies voor Naturel Eiken!

Er zijn verschillende redenen waarom Naturel eiken een populaire keuze is voor akoestische panelen. Één van de redenen is dat Naturel eiken past bij een breed scala aan interieurs, wat betekent dat de wandpanelen makkelijk in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd, of dit nu in een huis of in een kantoor is. De natuurlijke uitstraling van Naturel eiken geeft een warm en uitnodigend gevoel aan de ruimte, wat bijdraagt aan het comfort en de sfeer.

Kantoor

Onze akoestische wandpanelen in de kleur Naturel eiken zien we veel terug in commerciële ruimtes en kantoren. Ze geven een zeer luxe uitstraling aan een ontvangstruimte,  in een fitness ruimte, in een restaurant. De mogelijkheden zijn absoluut eindeloos!

Thuis

Een robuuste luxe lattenwand, die maak je met Naturel Eiken akoestische wandpanelen! Als hoofdbord, in de woonkamer of juist in je werkkamer. Er zijn geen slechte keuzes!

 

Naturel Eiken Akuwand – 260cm x 52cm – 3 zijdig fineer

Als u op zoek bent naar een effectieve en stijlvolle oplossing voor geluidsoverlast in elke ruimte, dan zijn onze akoestische panelen in Naturel eiken de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog, of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Naturel Eiken – Wandpanelen

Inspiratie gezocht? Bekijk een aantal prachtige toepassingen voor onze akoestische houten wandpanelen in de kleur Naturel Eiken. De mogelijkheden die deze wandpanelen zijn eindeloos! Ze zijn kamerhoog met een afmeting van 260cm, en zijn eenvoudig te monteren!

Luxe Uitstraling

Creëer direct een minimalistische Japandi uitstraling in de ruimte en verbeter daarnaast de akoestiek in de kamer.
Het Akuwand paneel is ontworpen om de akoestische demping in een ruimte te optimaliseren.

Kamerhoog!

Geen zin om te concessies te doen? Neem dan onze Akuwand panelen. Die hebben direct de juiste hoogte van 260cm!

Stukje de diepte in

Technische Specificaties!

Natuurlijk, ze zijn prachtig! De Akoestische wandpanelen. Met het plaatsen van deze wandpanelen tover je iedere ruimte direct om in een sfeervolle ruimte. Je ziet en voelt direct verschil. Maar hoor je het verschil ook? De termen rondom akoestiek zijn voor veel mensen nieuw, en technische geluidsrapporten zeggen de meeste niet zo veel. Waar de techniek samenvattend op neerkomt, is dat geluid weerkaatst. Tenzij deze weerkaatsing wordt gedempt door het oppervlakte waarmee deze in aanraking komt. Een goed akoestisch paneel is gemaakt van een materiaal dat het weerkaatsen van dit geluid voorkomt. Dit noemen we, een NRC waarde. Dit wordt uitgedrukt in procenten. De NRC waarde is 0,69. Dit wil zeggen, dat 69% van het geluid dat in aanraking komt met ons houten wandpaneel, niet meer terugkaatst. Er zijn op dit moment geen optisch mooie producten beschikbaar met een hogere waarde!

Heb je deze al gezien?

Sale op onze wandpanelen

tijdelijk slechts €99 euro!

Kom je er zelf niet voor 100% uit?

Heb je niet de juiste materialen, of kom je er niet uit met montage. Neem dan contact met ons op dan denken we graag met u mee naar de mogelijkheden!

2 reviews for Naturel Eiken Akuwand – 260cm x 52cm - 3 zijdig fineer

  1. R. Bakker

    Vlotte levering nadat ik contact had gehad per e-mail. Zeer tevreden over het product.

  2. Kasper

    Perfect!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

15 + 13 =

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?