AKUWAND

Lattenwand

Lattenwanden zijn een perfecte oplossing voor het verbeteren van de akoestiek in uw huis of kantoor. Bij Akuwand.nl bieden wij lattenwanden aan die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, waaronder houtfineer op MDF en een basislaag van PET-vilt dat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen.

Lattenwand

Onze lattenwanden zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u ze kunt afstemmen op de inrichting van uw ruimte. Bovendien zijn onze lattenwanden eenvoudig te installeren, zodat u snel van een verbeterde akoestiek kunt genieten.

Lattenwand

kwaliteit is de basis

Een van de voordelen van onze lattenwanden is dat ze zorgen voor een betere geluidsabsorptie. Dit is belangrijk voor een aangename leef- en werkomgeving. Een goede akoestiek vermindert geluidsoverlast en verhoogt de concentratie en productiviteit. Daarnaast is onze lattenwand een duurzame oplossing. Het gebruik van houtfineer en milieuvriendelijk PET-vilt maakt onze lattenwanden een duurzame keuze voor uw huis of kantoor.

Bij Akuwand.nl geloven wij dat goede geluidsisolatie van groot belang is voor uw welzijn en comfort. Onze lattenwanden zijn ontworpen om uw ruimte rustiger en aangenamer te maken, zodat u zich thuis of op het werk beter kunt concentreren en ontspannen.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Bij Akuwand.nl bieden wij een uitgebreid assortiment lattenwanden aan, die speciaal zijn ontworpen voor de Nederlandse markt. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen een scherpe prijs. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Bezoek onze website Akuwand.nl voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Lattenwand
AKUWAND Lattenwand

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Kijk voor meer informatie en onze volledige selectie van lattenwanden op akuwand.nl. Wij helpen u graag bij het creëren van een rustige en esthetische omgeving in uw huis of kantoor.”!

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Lattenwand

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?