AKUWAND

Akupanelen

Akupanelen: de perfecte oplossing voor uw geluidsproblemen

Op zoek naar een oplossing voor uw geluidsproblemen? Akuwand.nl biedt u de perfecte oplossing met onze akupanelen. Onze akupanelen zijn gemaakt van houtfineer op MDF, met een basislaag van PET Felt dat afkomstig is uit milieuvriendelijke bronnen. Hierdoor bieden wij een lage prijs, maar tegelijkertijd een zeer hoge kwaliteit.

Akupanelen

Onze akupanelen zijn verkrijgbaar in drie kleuren houtfineer: Rustiek Walnoot eiken, Naturel Eiken en Antraciet Eiken. Hierdoor is er voor ieder interieur een geschikte kleur beschikbaar. Onze panelen zijn 280 cm hoog, waardoor ze een grote oppervlakte kunnen bedekken en zo een optimale geluidsisolatie bieden.

Akupanelen

kwaliteit is de basis

Naast onze standaard akupanelen bieden wij ook de mogelijkheid voor custom made LED verlichting die perfect past bij onze panelen. Hierdoor kunt u niet alleen uw geluidsproblemen oplossen, maar ook uw interieur een extra touch geven. Onze LED verlichting is energiezuinig en duurzaam, waardoor u ook nog eens geld bespaart op uw energierekening.

Onze akupanelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen zowel op de wand als op het plafond worden bevestigd. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een woonkamer of een muziekstudio, onze akupanelen bieden de perfecte oplossing voor uw geluidsproblemen.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Bij Akuwand.nl kunt u rekenen op een snelle levering en professioneel advies. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw geluidsisolatie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander en weten wij precies welke producten het beste bij uw wensen passen.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akupanelen
AKUWAND Akupanelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Kortom, bent u op zoek naar een efficiënte en esthetische oplossing voor uw geluidsproblemen? Kies dan voor akupanelen van Akuwand.nl. Onze panelen bieden een hoge kwaliteit en een lage prijs, en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. 

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?