AKUWAND

Akupanel

Akupanel is de perfecte oplossing voor akoestische problemen in uw ruimte. Onze wandpanelen zijn gemaakt van houtvezel op MDF-basis, met een basislaag van PET-vilt van milieuvriendelijke bronnen. Bij Akuwand.nl verkopen we deze hoogwaardige akupanelen speciaal voor de Nederlandse markt.

Akupanel

Onze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en eenvoudig te installeren.

Akupanel

kwaliteit is de basis

Met onze akupanelen kunt u een akoestisch comfortabele ruimte creëren, zonder dat u hoeft in te boeten aan esthetiek. Onze panelen zijn perfect voor kantoren, scholen, conferentiezalen, thuisbioscopen en andere ruimtes waar geluid een probleem kan zijn.

Onze akupanelen zijn ontworpen om akoestische problemen te verminderen, zoals galm, echo en stemoverdracht. Ze helpen bovendien om geluidsniveaus in een ruimte te verlagen, waardoor u een rustige en productieve werkomgeving kunt creëren.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze akupanelen zijn ontworpen om akoestische problemen te verminderen, zoals galm, echo en stemoverdracht. Ze helpen bovendien om geluidsniveaus in een ruimte te verlagen, waardoor u een rustige en productieve werkomgeving kunt creëren.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akupanel
AKUWAND Akupanel

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Bij Akuwand.nl bieden we een brede selectie van akupanelen aan, waardoor u altijd een product kunt vinden dat aan uw specifieke eisen voldoet. Onze professionele medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en bieden u ook ondersteuning bij de installatie. Bestel vandaag nog uw akupanelen bij Akuwand.nl en ervaar het verschil in akoestiek in uw ruimte. Of het nu gaat om een kantoor, een school of een thuisbioscoop, onze panelen zijn de perfecte oplossing voor een akoestisch comfortabele omgeving.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Akupanel

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?