AKUWAND

Akupanel

Onze akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar op onze website, akuwand.nl, en zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Wij bieden een groot assortiment aan verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een passend akoestisch paneel voor uw ruimte beschikbaar is.

Akupanel

Onze akoestische wandpanelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan ruimtes, zoals kantoren, scholen, klaslokalen, conferentiezalen, thuiswerkplekken en nog veel meer.

Akupanel

kwaliteit is de basis

Onze akoestische wandpanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. De houtfineer afwerking geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Bovendien zijn onze panelen voorzien van een speciale afwerking waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.

Met onze akoestische wandpanelen kunt u de akoestiek in uw ruimte verbeteren en geluidsoverlast verminderen. Hierdoor wordt de verstaanbaarheid verbeterd en kunt u zich beter concentreren op uw werk of studie. Bovendien zorgen onze panelen voor een rustigere werk- of leeromgeving.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Bij akuwand.nl kunt u terecht voor professioneel advies en maatwerk oplossingen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke akoestische situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akupanel
AKUWAND Akupanel

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Akupanel is een uitstekende oplossing voor akoestische problemen in uw kantoor of thuis. Onze akoestische wandpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn eenvoudig te installeren. Bovendien zijn onze panelen nog eens esthetisch aantrekkelijk en milieuvriendelijk. Bezoek onze website akuwand.nl voor meer informat

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Akupanel

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?