AKUWAND

Akupanel Lattenwand

De Akupanel lattenwand van Akuwand.nl is de perfecte oplossing voor een akoestisch geoptimaliseerde ruimte. Onze panelen zijn gemaakt van houtfineer op MDF en de basislaag is PET Felt dat afkomstig is van milieuvriendelijke bronnen.

Akupanel Lattenwand

Onze Akupanel lattenwanden zijn ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, vergaderruimtes en andere openbare ruimtes waar geluid een belangrijke factor is. De panelen helpen om het geluid te absorberen en te verminderen, waardoor er een rustige en productieve omgeving ontstaat.

Akupanel Lattenwand

kwaliteit is de basis

Onze lattenwanden zijn gemakkelijk te installeren en kunnen op elke gewenste grootte worden aangepast. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect passen bij uw interieur.

Bovendien zijn onze panelen milieuvriendelijk en duurzaam. De PET Felt basislaag is afkomstig van hernieuwbare bronnen en het houtfineer is geproduceerd met respect voor het milieu. 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze akupanelen zijn ontworpen om akoestische problemen te verminderen, zoals galm, echo en stemoverdracht. Ze helpen bovendien om geluidsniveaus in een ruimte te verlagen, waardoor u een rustige en productieve werkomgeving kunt creëren.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akupanel Lattenwand
AKUWAND Akupanel Lattenwand

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Kies voor de Akupanel lattenwand van Akuwand.nl voor een akoestisch geoptimaliseerde ruimte zonder compromissen te sluiten op het gebied van design en duurzaamheid. Onze panelen zijn verkrijgbaar voor de Nederlandse markt en wij bieden een snelle en efficiënte levering. Bezoek onze website akuwand.nl voor meer informatie en bestel vandaag nog uw eigen set Akupanel lattenwanden.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Akupanel Lattenwand

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?