AKUWAND

Akoestische wandpanelen zijn een geweldige manier om akoestische problemen in uw huis of kantoor op te lossen. Bij Akuwand.nl bieden wij u de beste kwaliteit akoestische wandpanelen aan tegen een scherpe prijs. Onze panelen zijn gemaakt van fijn hout op MDF en hebben een basislaag van PET Felt afkomstig uit milieuvriendelijke bronnen.

Akoestische Wandpanelen

Onze akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in drie prachtige houtkleuren: Rustiek Walnoot eiken, Naturel eiken en Antraciet eiken. De panelen zijn 260cm hoog en zorgen voor een prachtige akoestische oplossing in uw huis of kantoor.

Akoestische Wandpanelen

kwaliteit is de basis

Naast onze standaard akoestische wandpanelen, bieden wij ook maatwerk akoestische wandpanelen met ingebouwde LED-verlichting aan. Deze akoestische wandpanelen zijn perfect voor gebruik in kantoren, vergaderruimtes of andere ruimtes waar verlichting nodig is.

Bij Akuwand.nl garanderen wij u een hoge kwaliteit en een lage prijs. Onze akoestische wandpanelen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een aangename akoestiek in uw huis of kantoor. Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste akoestische wandpanelen voor uw ruimte.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze akoestische wandpanelen zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor een prachtige aanvulling op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een akoestische oplossing voor uw huis of kantoor, of gewoon een uniek en stijlvol accent wilt toevoegen aan uw interieur, bij Akuwand.nl kunt u rekenen op de beste kwaliteit akoestische wandpanelen.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akoestische Wandpanelen
AKUWAND Akoestische Wandpanelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze akoestische wandpanelen of maatwerk akoestische wandpanelen met ingebouwde LED-verlichting. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste akoestische oplossing voor uw ruimte. Bezoek onze website akuwand.nl voor meer informatie en bestel vandaag nog uw akoestische wandpanelen.

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Akoestische Wandpanelen

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?