AKUWAND

Akoestische Panelen

Welkom bij Akuwand.nl, de specialist in akoestische panelen voor de Nederlandse markt. Onze panelen zijn gemaakt van fijn houtfineer op MDF, met een basislaag van PET-vilt dat afkomstig is uit milieuvriendelijke bronnen. Wij bieden 3 kleuren houten bovenlaag: Rustiek Walnoot eiken, Naturel Eiken en Antraciet Eiken. Onze panelen zijn 260cm hoog.

Akoestische Panelen

Onze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houttinten en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk in elke ruimte kunnen worden geïntegreerd. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en eenvoudig te installeren.

Akoestische Panelen

kwaliteit is de basis

Akoestische panelen zijn een efficiënte oplossing voor het verminderen van geluidsoverlast in uw huis of kantoor. Of het nu gaat om harde geluiden van buiten, of om echo’s en galm binnenshuis, onze akoestische panelen kunnen helpen om een rustige en aangename omgeving te creëren.

Onze akoestische panelen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en een geweldige investering zijn voor uw huis of kantoor. Onze houten bovenlaag is beschikbaar in 3 verschillende kleuren, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze akoestische panelen zijn ook een milieuvriendelijke keuze. Onze basislaag van PET-vilt is afkomstig uit milieuvriendelijke bronnen, waardoor u zich goed kunt voelen over uw aankoop.

Bij Akuwand.nl bieden we een breed scala aan akoestische panelen voor uw huis of kantoor. Onze panelen zijn 260cm hoog, waardoor ze een grote impact hebben op de akoestiek in uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar panelen voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akoestische Panelen
AKUWAND Akoestische Panelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Onze akoestische panelen zijn ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Onze houten bovenlaag is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Rustiek Walnoot eiken, Naturel Eiken en Antraciet Eiken. Dit geeft u de flexibiliteit om de perfecte match te vinden voor uw interieur.

Bij Akuwand.nl bieden we ook professioneel advies en ondersteuning bij het kiezen en installeren van uw akoestische panelen. Onze experts kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw ruimte, en u helpen bij het installeren van uw panelen.

 

ONZE PRODUCTEN

Akuwand – Akoestische Panelen

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Marco

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?