AKUWAND

AKUWand

Akoestische Panelen
Akoestische Panelen

Bij Akuwand.nl verkopen wij hoogwaardige wandpanelen van hout. Onze panelen zijn gemaakt van fijne houtnerf op MDF-basis, met een onderlaag van PET-vilt afkomstig uit milieuvriendelijke bronnen. Wij bieden een scherpe prijs aan voor onze producten, maar wel met een uitstekende kwaliteit.

Akoestische Panelen

Onze wandpanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren hout: Rustiek Walnoot eiken, Naturel eiken en Antraciet eiken. Deze kleuren passen perfect bij elk interieur en geven uw ruimte een prachtige, warme uitstraling. Onze wandpanelen zijn 280 cm hoog, waardoor ze perfect passen in elke ruimte.

Akoestische Panelen

kwaliteit is de basis

Naast onze wandpanelen van hout, verkopen wij ook op maat gemaakte LED-verlichting die perfect aansluiten op onze panelen. Deze verlichting geeft uw ruimte een extra dimensie en zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Onze LED-verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur.

Bij Akuwand.nl hechten wij veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Onze wandpanelen van hout zijn afkomstig uit duurzame bronnen en onze LED-verlichting is zeer zuinig in energieverbruik. Wij willen graag een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

 

neem een kijkje 

Onze producten

Onze wandpanelen van hout zijn ideaal voor elke ruimte in uw huis. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of keuken, onze panelen geven elke ruimte een warme en sfeervolle uitstraling. Wij bieden een scherpe prijs voor onze producten, zonder in te boeten aan kwaliteit.

De Start

Stalen box

Je akoestische reis begint met het bestellen van een Stalen box! Voor slechts 9 euro ontvang je 3 samples, die je op locatie kan bekijken zodat je de juiste keus kunt maken!

Panelen

Houten wandpanelen in 260cm

Handgemaakte houten wandpanelen in de ongekende hoogte van 260cm! Hiermee kun je vrijwel altijd je wand bekleden zonder de panelen in de hoogte op elkaar te plaatsen! Dit alles voor de ongekende tijdelijke prijs van 99 euro per paneel!

afwerking

accessoires

Buiten de materialen die je nodig hebt voor de montage van je nieuwe akoestische wandpanelen hebben we ook een aantal hele bijzondere items ontwikkelend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led strip die precies in de opening van je akuwand paneel past, of een prachtig montage systeem voor bijvoorbeeld een wijnfles, of een kleding haakje!

Akoestische Panelen
AKUWAND Akoestische Panelen

Hoge Kwaliteit, Onderhoudsvrij en Duurzaam  

Bij Akuwand.nl kunt u terecht voor wandpanelen van hout en op maat gemaakte LED-verlichting. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk. Wij bieden een scherpe prijs en een uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging van onze producten. Wij helpen u graag verder.

LAAT JE
INSPIREREN

De meeste klanten plaatsen onze akoestische houten wandpanelen op de muur, maar onze panelen zijn uiterst veelzijdig! We zien de panelen ook vaak terugkomen op plafonds, als barretje, achter een tv als cinewall en natuurlijk als hoofdbord voor je bed! Ontdek hoe anderen onze akoestische houten wandpanelen hebben gebruikt!

Product en service zijn van prima kwaliteit, super gemakkelijk te plaatsen. De levering was vlot en de communicatie was duidelijk.

We gaan op zoek naar meer plaatsen in onze woning om deze te kunnen monteren! Erg blij met de resultaten en een absolute aanrader

David

Naturel Eiken

Het houten wandpaneel is precies zoals het eruit ziet via de site en via de stalen die we besteld hadden. De latten zijn precies recht gemonteerd op het vilt en dat maakt de plaatsing heel eenvoudig.

Het heeft de akoestiek van onze woonkamer verbeterd en de uitstraling van de kamer drastisch veranderd.

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?