AKUWAND

Akuwand.nl > Producten > Stalen Pakket

Stalen Pakket

Set – Wijnfles Houders

Onze Akuwand wijnhouders zijn een stijlvolle en praktische oplossing voor wijnopslag. Deze zwarte haken kunt u eenvoudig aan de muur bevestigen en uw wijnflessen erop hangen. Hierdoor creëert u een unieke presentatie voor uw wijncollectie zonder veel ruimte in beslag te nemen. Of u nu een thuisbar of wijnkelder heeft, of gewoon een verzameling favoriete flessen in uw eetkamer of keuken wilt tonen, deze wijnhouders zijn de perfecte oplossing.

Lees meer

Stalen Box

Onze stalen box voor akoestische houten panelen is de perfect om te bestellen als u er nog niet helemaal uit bent welke kleur akoestische panelen het beste in uw huis of ruimte past waar u deze wil gaan plaatsen. In de box vindt u een selectie van de meest populaire houtsoorten die we aanbieden, zodat u ze kunt bekijken, voelen en vergelijken voordat u een keuze maakt.

In de stalen box zitten stukjes houten wandpaneel die afkomstig zijn van de panelen die we aanbieden. Met deze samples / stalen kunt u een idee krijgen hoe het hout eruit ziet op een bepaalde plek in uw woning en hoe het materiaal aanvoelt. In de box vindt u stalen van gerookt eiken, licht eiken en rustiek. Hiermee kunt u een weloverwogen keuze kunt maken.

Of u nou akoestische panelen wilt gebruiken in uw werkkamer, woonkamer of kantoor, onze sample box voor akoestische houten panelen is de perfecte manier om de juiste keuze te maken voor de houtsoort waarvan u vind dat deze het beste zal passen in uw nieuwe ruimte.

Lees meer

Nieuwsbrief

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?