AKUWAND

Akuwand.nl > Producten > Akuwand Panelen

Akuwand Panelen

Akoestische Panelen Verlichting – LED Strip voor Akupanel 260cm

Onze LED strip is speciaal ontworpen om precies in de ruimte te passen tussen 2 latten van de akoestische panelen die we verkopen. Het is de perfecte manier om uw akoestische panelen een sfeervolle touch te geven.

De breedte van de LED strip is 12mm, en de hoogte slechts 8 mm!  Je kunt deze strip  heel makkelijk monteren, namelijk door de led strip met de meegeleverde clipjes vast te klikken tussen de latten.

De LED strips die we verkopen zijn energiezuinig, wat betekent dat u kunt genieten van sfeervolle verlichting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge elektriciteitsrekeningen.

Verder is de strip duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Met een doekje kunt u de LEDS en de panelen schoonmaken. U kunt dus jarenlang genieten van de verlichting zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud of vervanging.

We leveren een complete set:

  • LED strip van 260cm lengte. (Eenvoudig om maat te knippen op de kniplijn)
  • 1x zwart gepoedercoat aluminium profiel
  • 1x Opaal mat zwart afdek kap
  • 2x eindstukken
  • Meter elektriciteitskabel
  • LED Driver

Heeft u vragen over de LED strips of hoe u deze moet aansluiten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer
Antraciet Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

Antraciet Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

De Antraciete eiken akoestische wandpanelen die wij verkopen zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is. De panelen van Akuwand zijn van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd en gedempt. Perfect dus wanneer u uw huis of een bepaalde ruimte wil dempen van geluid.  zodat u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving.

De panelen zijn voorzien van een prachtige Antraciet eiken finish die een unieke en stijlvolle uitstraling geeft aan elke ruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat u ze kunt verplaatsen naar waar ze het meest nodig zijn.

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor geluidsoverlast in uw thuisbioscoop, studeerkamer of zakelijke omgeving, onze Antraciet eiken akoestische wandpanelen zijn de ideale keuze. Ervaar zelf wat een verschil het kan maken in uw huis en hoe het op een stijlvolle manier geluid kan dempen.

Lees meer
Naturel Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

Naturel Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

Onze akoestische panelen in Naturel eiken zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zorgen deze panelen ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd en gedempt, zodat u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving. Of dit nou uw huis, kantoor of een andere ruimte is.

De panelen zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur dankzij hun elegante Naturel eiken finish. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat u ze ook kunt verplaatsen als u denkt dat dit nodig is.

Lees meer
Rustiek Walnoot Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

Rustiek Walnoot Eiken Akuwand – 260cm – 3 zijdig fineer

Onze akoestische panelen in Rustiek Walnoot eiken zijn ideaal wanneer je last hebt van geluidsoverlast of een ruimte meer wil dempen. De panelen van Akuwand  zijn gemaakt van hoogwaardige hout, wat ervoor zorgt dat het geluid perfect wordt geabsorbeerd en gedempt. Naast het feit dat de akoestische wandpanelen ervoor zorgen dat de ruimte waar u ze ophangt beter gedempt is, geeft het uw kamer ook een aparte sfeer, namelijk Rustiek Walnoot, natuurlijk maar daarnaast ook luxe.

Lees meer

Nieuwsbrief

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?