AKUWAND

Akuwand.nl > Producten > Akuwand Panelen

Akuwand Panelen

Gerookt Eiken Akuwand – 280CM

De gerookte eiken akoestische wandpanelen die wij verkopen zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is. De panelen van Akuwand zijn van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd en gedempt. Perfect dus wanneer u uw huis of een bepaalde ruimte wil dempen van geluid.  zodat u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving.

De panelen zijn voorzien van een prachtige gerookt eiken finish die een unieke en stijlvolle uitstraling geeft aan elke ruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat u ze kunt verplaatsen naar waar ze het meest nodig zijn.

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor geluidsoverlast in uw thuisbioscoop, studeerkamer of zakelijke omgeving, onze gerookt eiken akoestische wandpanelen zijn de ideale keuze. Ervaar zelf wat een verschil het kan maken in uw huis en hoe het op een stijlvolle manier geluid kan dempen.

Lees meer

Klassiek Eiken Akuwand – 280CM

Onze akoestische panelen in klassiek eiken zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zorgen deze panelen ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd en gedempt, zodat u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving. Of dit nou uw huis, kantoor of een andere ruimte is.

De panelen zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect in elk interieur dankzij hun elegante klassiek eiken finish. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat u ze ook kunt verplaatsen als u denkt dat dit nodig is.

Lees meer

Rustiek Eiken Akuwand – 280CM

Onze akoestische panelen in rustiek eiken zijn ideaal wanneer je last hebt van geluidsoverlast of een ruimte meer wil dempen. De panelen van Akuwand  zijn gemaakt van hoogwaardige hout, wat ervoor zorgt dat het geluid perfect wordt geabsorbeerd en gedempt. Naast het feit dat de akoestische wandpanelen ervoor zorgen dat de ruimte waar u ze ophangt beter gedempt is, geeft het uw kamer ook een aparte sfeer, namelijk rustiek, natuurlijk maar daarnaast ook luxe.

Lees meer

Nieuwsbrief

Open chat
Hulp nodig?
Hi!
Waar kunnen we u bij helpen?